ЗА НАС

Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД е най-голямата специализирана фирма в областта на сервизното обслужване на бензиностанции в България. Ние предлагаме цялостно изграждане и поддържане на всички компоненти на една бензиностанция – колонки, нивомерни системи, ЕСФП, газови съоръжения, автомивки, климатично и хладилно оборудване, видеонаблюдение.

Разполагаме с акредитация за извършване на ел. измерване и сертифицирани специалисти за изграждане и поддръжка на пожароизвестителни системи.

Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД е основен представител на световния лидер в оборудването за бензиностанции GILBACO VEEDER-ROOT.

В Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД е внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2015

Политика по качество на Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД

МИСИЯ

Нашата мисия е да бъдем една модерна организация, покриваща и надвишаваща световните стандарти при предлагането на пълния пакет от услуги за доставка на оборудване, цялостно изграждане и най-високо ниво на поддръжка и обслужване на обекти за продажба на горива.

ИНФРАСТРУКТУРА И ПЕРСОНАЛ

Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД има сервизни центрове (регионални технически звена) в девет града на страната, а именно: София, Благоевград, Бургас, Варна, Враца, Плевен, Пловдив, Русе и Стара Загора. Чрез тях се покрива оптимално територията на България и времето за реакция при сигнал за възникнал проблем е сведено до минимум. Във всяко едно регионално техническо звено разполагаме със специалисти с дългогодишен опит в областта на: електронно-изчислителна техника и компютърни системи, механооборудване, електрически мрежи и електрооборудване, строително-монтажни работи, газови инсталации, климатична техника и др. Към сервизните центрове са обособени складове за резервни части и материали, съответно изградена логистика за поддържаните складови наличности, необходими за безпроблемното обслужване на нашите клиенти.

В Дружеството работят висококвалифицирани кадри с дългогодишен опит и практика. Към момента общия брой на персонала в Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД е 60 човека.

Работи се непрекъснато за повишаване на квалификацията на нашия персонал чрез ежегодно обучение във водещи световни фирми-производители в тази област. Притежаваме издадени сертификати от Gilbarco-Veeder Root (Salzkotten), WAYNE DRESSER, TOKHEIM и CETIL за право на извършване на монтажни и сервизни дейности по цялата производствена гама бензинови и газови колонки и нивомерни системи. Всички наши специалисти преминават периодично както през вътрешно фирмени обучения, така и през обучения и курсове на външни фирми, в областта на целият спектър от дейността на фирмата.

Фирмата разполага с транспорт от лекотоварни автомобили и микробуси и автовишка (за работа на над 3 метра височина). С тях сме в състояние да осигурим навременно и качествено обслужване на нашите клиенти.

ПОЛИТИКА И ПРОЦЕДУРА ЗА БЕЗОПАСНОСТ И СИГУРНОСТ

Техникъл Сървисис Съпорт има създадени и стриктно спазвани процедури по безопасност и сигурност. Всички те са описани във вътрешни процедури и стандарти.

Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД оценява, че успешен бизнес и стабилно развитие са възможни само чрез предлагането на услуги с качество, съответстващо на нуждите и очакванията на нашите потребители. Стремим се да осигурим качествени услуги и да не ощетяваме околната среда с осъществяваните дейности и процеси, като оценяваме че постигането на тези цели е възможно само чрез ефективна система за управление на качеството. Именно поради това от Октомври 2007г. в дружеството има внедрена и действаща система за управление на качеството съгласно стандарта ISO 9001:2008. Техникъл Сървисис Съпорт притежава сертификат №HU07/2779.02 издаден от SGS United Kingdom Ltd.

ПОСТИЖЕНИЯ

Основното ни предимство е дългогодишният ни опит в изграждане и поддържане на бензиностанции. Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД е изградила над 190 нови бензиностанции и обслужва над 400 действащи обекти – безино- и газо-станции.

Наш основен клиент е “Петрол” АД. Петрол АД е в процес на цялостно обновяване и реконструкция на своите бензиностанции. Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД е основен изпълнител на технологичната част и доставчик на техническото оборудване на тези обекти, както и на тяхното гаранционно и извънгаранционно обслужване. Това показва професионализма на дружеството при цялостно изграждане и сервизно обслужване на бензиностанции.

Сред клиентите, който се довериха на нас са: “Лукойл България” ЕООД, “Литекс” АД, “Топливо” АД, “Солвей Соди” АД, “Бутан Газ” ЕООД, “Генимекс” ООД, “Нефтотранс” ЕООД, “Пристанище Варна” ЕАД, Летище Варна, Летище Бургас и др. включително „Ромпетрол България“ АД при изграждането на бензиностанция с. Сопот и сервиз.

Смятаме че с наличната сервизна база, високо квалифициран персонал и уникалния за България опит и ресурси можем да осъществим безпроблемно и непрекъснато функциониране на обектите на нашите клиенти.

 • Колонка SK 700-2

  12.09.2015

  Световният лидер в производството на оборудване за бензиностанции GILBARCO, чрез своя основен дистрибутор в България Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД представя Оферта. За доставка на колонки – дизел подходящи за ведомствени бензиностанции

  виж повече
 • Оферта За доставка на електронна нивомерна система

  12.09.2015

  Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД в партньорство с водещи производители на оборудване за бензиностанции , предлага електронна нивомерна система Veeder Root -TLS2 и OPW-Site Sentinel iTouch.

  виж повече
 • Оферта За доставка на ЕСФП За ведомствени бензиностанции

  12.09.2015

  Техникъл Сървисис Съпорт ЕООД предлага цялостно комплексно решение за оборудване на ведомствени бензиностанции с Електронна система с фискална памет( ЕСФП) съгласно изискванията на Наредба Н18;

  виж повече